Εκτέλεση:
Χρησιμοποιήστε το μισό από το λάδι για να αλείψετε και τις δύο μεριές του φιλέτου, στη συνέχεια καρυκεύστε κατά βούληση. Ζεστάνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίστε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές για 3 ή 4 λεπτά (ψήσιμο μέτριο/σενιάν) ή περισσότερο εάν το προτιμάτε καλοψημένο. Απομακρύνετε από το τηγάνι και καλύψτε με μεμβράνη για να διατηρηθεί ζεστό.
Ρίξτε το μισό από το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, απομακρύνετε από το τηγάνι και κρατήστε τα ζεστά.
Ρίξτε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο και το πιπέρι για 1 λεπτό, προσθέστε το ζωμό και σιγοβράστε μέχρι η ποσότητα να μειωθεί κατά 1/3. Προσθέστε το Philadelphia και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μίγμα. Τοποθετήστε τα φιλέτα σε πιάτα, καλύψτε με ένα μανιτάρι το καθένα και προσθέστε με κουτάλι τη σως. Σερβίρετε με πατάτες σε σχήμα κυδωνάτο και λαχανικά.
Υλικά για 4 άτομα:
4 μοσχαρίσια φιλετάκια (τουρνεντό)
4 μεγάλα επίπεδα μανιτάρια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ.σούπ. χονδροαλεσμένο πιπέρι
300 ml ζωμός βοδινού
120 γρ PHILADELPHIA Light
2 κουτ.σούπ. λάδι
Πηγή: philadelphia.gr