Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα Philadelphia και ζαμπόν

Ιούνιος 03, 2014

Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τις πατάτες, μία πρέζα αλάτι, τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα ψήνετε στο γκριλ. Τα βάζετε στην άκρη.
Ψήνετε στο γκριλ το χοιρινό φιλέτο.
Τοποθετείτε στο πιάτο τις πατάτες με τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα ψημένα ντοματίνια και το ζαμπόν, και αφήνετε στο τηγάνι το ζουμί τους
Μεταφέρετε το φιλέτο στο τηγάνι, προσθέτετε το Philadelphia και 5 κουταλιές της σούπας νερό για να δέσει η σάλτσα. Μοιράζετε το φαγητό στα πιάτα.

Υλικά:
600 γρ χοιρινό φιλέτο
100 γρ Ζαμπόν
160 γρ PHILADELPHIA
200 γρ πατάτες σε λωρίδες
50 γρ ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
50 γρ ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
75 γρ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
8 ντοματίνια τσέρυ
200 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι

Πηγή: philadelphia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot