Θαλασσινά με κάρυ και Philadelphia

Ιούνιος 14, 2014

Εκτέλεση:
Τοποθετούμε το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό που βράζει, στραγγίζουμε μετά από 5 λεπτά και το κόβουμε σε μικρά μπουκέτα. Πλένουμε την πιπεριά, αφαιρούμε τους σπόρους και τις ίνες και κόβουμε σε λωρίδες.
Καθαρίζουμε το σολομό, αφαιρούμε το δέρμα και τα κόκκαλα, αν υπάρχουν, και κόβουμε σε κομμάτια. Καθαρίζουμε τις ουρές από τις γαρίδες, αφαιρώντας το κέλυφος και το εντεράκι.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε την πιπεριά και μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε το κάρι σε σκόνη, τη ζάχαρη, το ψάρι και τις γαρίδες, μαζί με 250ml ζεστό νερό, αλατίζουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα με κλειστό καπάκι για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το Philadelphia Light με μικρές κουταλιές και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσει.
Βράζουμε τα noodles ρυζιού, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, στραγγίζουμε και σερβίρουμε με το κάρι θαλασσινών.

Υλικά για 4 άτομα:
2 φιλέτα σολομού, περίπου 120γρ. το καθένα
250 γρ γαρίδες, χωρίς το κεφάλι
1 κουτ. γλυκ. ζάχαρη
1 καρότο
250 γρ PHILADELPHIA Light
150 γρ noodles ρυζιού
300 γρ μπρόκολο, καθαρισμένο
1 πράσινη πιπεριά
2 κουτ. γλυκ. κάρι σε σκόνη
1 κουτ. σουπ. σησαμέλαιο

Πηγή: philadelphia.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot