Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να τη φτιάξετε.
Υλικά:
400 γραμμάρια κουβερτούρα άγλυκη ψιλοκομμένη
200 γραμμάρια νερό
1 κουταλιά της σούπας μέλι ρευστό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με το μέλι για 10 λεπτά περίπου, κατόπιν ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο τη χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και σερβίρουμε σε γυάλινα μπολάκια.
govastileto.gr