Τη δική της ταυτότητα έχει η δωδεκανησιακή μεταποίηση αγροτικών προϊόντων Ι Η Κως διαθέτει 60 ετικέτες

Ιούλιος 22, 2022

Τριακόσσια εξήντα δύο είναι τα αμιγώς τοπικά, παραγόμενα προϊόντα στα νησιά του νομού μας, τα οποία πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες παραγωγής, τυποποίησης και έκθεσης στο καταναλωτικό κοινό.
Όλα δείχνουν ότι στα Δωδεκάνησα υπάρχει αυξανόμενη παραγωγή αγαθών και προϊόντων, τα οποία έχουν καταγραφεί μετά από πολύμηνη δουλειά των στελεχών της πρωτοβουλίας της Aegean Cuisine, το οποίο αποτελεί εργαλείο προώθησης της οίνο-γαστρονομίας και των προϊόντων των νησιών μας, τονίζει η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και πρόεδρος της εθνικής επιτροπής οίνο-τουρισμού Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, η οποία εξηύρε τη συνεργασία και τη συνέργεια του ΕΒΕΔ, της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου της Κω με τους φορείς, για τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.
Η κ. Τριανταφυλλοπούλου υπογράμμισε ότι η Κως, με τα γαστρονομικά δρώμενα, υπήρξε φάρος αυτής της πρωτοβουλίας.

https://www.kostv.gr/nea/topika/16103-ti-diki-tis-taftotita-exei-i-dodekanisiaki-metapoiisi-agrotikon-proionton-i-i-kos-diathetei-60-etiketes

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot