Πανεύκολη μους σοκολάτας

Μάιος 11, 2018
Μια πληθωρική μους που ικανοποιεί απόλυτα τους φανατικούς λάτρεις της σοκολάτας.
Υλικά
220γρ. βούτυρο αγελάδος (82%)
10 αβγά
160γρ. ζάχαρη
400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Διαδικασία
Λιώνετε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν - μαρί.
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα αβγά, τη ζάχαρη και με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα τα διογκώνετε καλά. Όταν το μίγμα αφρατέψει σταματάτε το χτύπημα, προσθέτετε χλιαρό το μίγμα με τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια της αρεσκείας σας και τα αφήνετε στο ψυγείο έως ότου σταθεροποιηθεί η μους σοκολάτα. Διακοσμείτε με τρίμμα σοκολάτας και φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot