Μια πληθωρική μους που ικανοποιεί απόλυτα τους φανατικούς λάτρεις της σοκολάτας.
Υλικά
220γρ. βούτυρο αγελάδος (82%)
10 αβγά
160γρ. ζάχαρη
400γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Διαδικασία
Λιώνετε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν - μαρί.
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα αβγά, τη ζάχαρη και με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα τα διογκώνετε καλά. Όταν το μίγμα αφρατέψει σταματάτε το χτύπημα, προσθέτετε χλιαρό το μίγμα με τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Μοιράζετε το μίγμα σε μπολάκια της αρεσκείας σας και τα αφήνετε στο ψυγείο έως ότου σταθεροποιηθεί η μους σοκολάτα. Διακοσμείτε με τρίμμα σοκολάτας και φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.