Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ κατάλληλου μεγέθους διάλυσε -κυριολεκτικά- τη σκόνη ζελέ σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατεύοντας μέχρι η σκόνη να διαλυθεί τελείως.
Πρόσθεσε ένα ποτήρι κρύο νερό, ανακάτεψε και πρόσθεσε τις φράουλες κομμένες σε κύβο
υς.
Βάλε το ζελέ στο ψυγείο και, όταν πήξει, πρόσθεσε το γιαούρτι και χτύπα το με ένα ραβδομπλέντερ ή με ένα σύρμα, ώστε να γίνει ένα σωστό γιαουρτοζελέ φράουλα με λίγες θερμίδες.
Υλικά:
1 φακελάκι ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη
1 ποτήρι ζεστό νερό
1 ποτήρι κρύο νερό
200 γρ. γιαούρτι BECEL ΕΠΙΔ. ΓΙΟΥΡΤΙΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
10 φράουλες
Πηγή: cookoo.gr