Για ένα ρομαντικό δείπνο είναι ότι πρέπει με τα φιλετίνια από μοσχάρι σε σάλτσα γλυκού κρασιού και μανιτάρια!
Εκτέλεση:
Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας.
Παράλληλα σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρεμμύδι, το θυμάρι και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία.
Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό καυτό, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Όταν τα φιλέ μινιόν από το εντρεκότ μας έχουν ψηθεί, τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε την σπιτική σάλτσα για ψητό, τη διαλύουμε ανακατεύοντας τα υλικά μας με ένα κουτάλι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, έως ότου δέσει η σάλτσα μας.
Υλικά:
800 γρ. εντρεκότ μοσχαρίσιο κομμένο σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κομμένες στην μέση
1 πακέτο φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
½ κουτ. γλυκού θυμάρι
200 ml λευκό γλυκό κρασί
150 γρ. Flora Soft με βούτυρο
1 σπιτική σάλτσα για ψητό Knorr
πιπέρι και αλάτι
flora.com.gr