Αν τα κάνεις μια φορά δεν μπορείς να μην τα ξανακάνεις, είναι πιο νόστιμα από αυτά του εμπορίου!
Υλικά:
- 5 μεγάλες πατάτες
- Αλάτι
- Ρίγανη
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Αφού ξεφλουδίσουμε και στεγνώσουμε καλά τις πατάτες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με το μαχαίρι, προσέχοντας να είναι ίδιες μεταξύ τους. Στη συνέχεια, τις τοποθετούμε προσεκτικά τη μία δίπλα στην άλλη σε ένα ταψάκι, στο οποίο έχουμε προηγουμένως απλώσει μια λαδόκολλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα και ψήνουμε τα πατατάκια μας για περίπου ένα 20λεπτο έως ότου ροδίσουν. Τα βγάζουμε από τον φούρνο, ρίχνουμε αλατάκι, ριγανίτσα και αν θέλουμε λίγο δεντρολίβανο. Τέλος, σερβίρουμε σε μπολ και καταναλώνουμε.
Καλή επιτυχία!
Tips Μαγειρικής: Αντί για ρίγανη δοκιμάστε να βάλετε πάπρικα!
Αναμένουμε τα σχόλια σας!