Κανείς δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα πιάτο με λαχταριστές πατάτες! Πόσο, μάλλον, όταν ενισχύονται με δύο διαφορετικά τυριά και σερβίρονται ζεστές.
Υλικά:
500 γραμμ. πατάτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
1/4 φλιτζ. τσένταρ τριμμένο
½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένουμε τις πατάτες πολύ καλά, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε λεπτά μπαστουνάκια. Τις ανακατεύουμε με το λάδι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τις τοποθετούμε σε ταψί με στρωμένη λαδόκολλα. Ψήνουμε περίπου 40 - 45 λεπτά.
Τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις πασπαλίζουμε αμέσως με τα τριμμένα τυριά, τα οποία έχουμε ανακατέψει. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με γλυκιά πάπρικα και σερβίρουμε.
koolnews.gr