Ξέχνα αυτά που ήξερες μπες στην κουζίνα σήμερα κιολας και πειραματίσου!
Υλικά:
12 αυγά
2 αβοκάντο
2 κ.σ. χυμό λάιμ
Αλάτι
Πιπέρι
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο σε κομματάκια
2 κ.σ. κόλιανδρο
1 κ.σ. σκόρδο
Τορτίγια τσιπς
Εκτέλεση:
Βράζουμε και καθαρίζουμε τα αυγά.
Τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τους κρόκους.
Σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε τους κρόκους απ’ τα αυγά, τα αβοκάντο, το αλατοπίπερο, την ντομάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κόλιανδρο.
Ανακατεύουμε καλά για να φτιάξουμε τη σάλτσα γουακαμόλε.
Γεμίζουμε το κάθε αυγό με τη γουακαμόλε και προσθέτουμε ένα τορτίγια τσιπς!