Η ΠΝΑΙ στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 “Cheese & Wine”,στις 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016

Νοέμβριος 24, 2015

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 στον χώρο “Cheese & Wine”,

η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των τοπικών τυροκομικών και οινικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη συμμετοχή της αποκλειστικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Cheese & Wine». Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής τόσο οι αγοραστές όσο και οι εκθέτες, έχουν την δυνατότητα επιλογής πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business.

Καλούνται οι παραγωγοί τυροκομικών και οινικών προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6687 )

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

ΘΕΜΑ : «Πρόσκληση Συμμετοχής στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 στον χώρο “Cheese & Wine”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης».

Σας αποστέλλουμε την Ανακοίνωση-Πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που αφορά τη συμμετοχή με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique 2016 αποκλειστικά στον χώρο “Cheese & Wine”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης .
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των παραγωγών τυροκομικών προϊόντων και οίνων της περιοχής αρμοδιότητάς σας, για την έγκαιρη υποβολή της συμμετοχής τους έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6687 ) της Περιφέρειας.

Ε.Δ.
1.Γραφείο Γενικού Δ/ντή Αγρ.Οικονομίας & Κτην/κής
2.Γραφείο Δ/ντριας Αγροτικής Οικονομίας
3. Γραφείο Δ/ντή Κτηνιατρικής

Ε.Π.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


ΦΙΛΗΜOΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot