Μοναδικός τρόπος για να νοστιμίσει το κοτόπουλο και να αποτελέσει κυρίως πιάτο, με ταλιατέλες, ρύζι, σαλάτα κλπ.
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο
200 γραμμάρια μανιτάρια
2 μεσαία κρεμμύδια
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα με σπόρους
2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ματσάκι εστραγκόν
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο σε κύβους
Σε βαθύ τηγάνι, ροδίστε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, για 3 λεπτά
Κόψτε τα μανιτάρια και προσθέστε τα στο τηγάνι, ροδίστε ακόμη 2 λεπτά
Σβήστε με το κρασί και ανακατέψτε για 2-3 λεπτά, να βγάλει αρώματα
Προσθέστε 1,5 ποτηράκι νερό και αφήστε να βράσει για 15 λεπτά
Σε άλλο τηγάνι ροδίστε καλά, με ελαιόλαδο, τα κομμάτια κοτόπουλου
Προσθέστε το κοτόπουλο στα μανιτάρια, ρίξτε τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και λίγο κομμένο εστραγκόν
Αφήστε να βράσει ακόμη 10 λεπτά και είναι έτοιμο
Σερβίρετε το κοτόπουλο σε πιατέλα, και από πάνω ρίξτε την σάλτσα μανιταριών και μουστάρδας
iefimerida.gr