Εκτέλεση:
1)Βάλε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι
να κάψει και τσιγάρισε τα αλλαντικά, τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Πρόσθεσε τώρα και τα κίτρινα τυριά.
2)Στη συνέχεια ρίξε τα σε ένα μπολ και πρόσθεσε την κέτσαπ
, τη μoυστάρδα και την ψιλοκoμμένη ντoμάτα και για καρύκευμα το βασιλικό και το αλατοπίπερο.
3)Άνοιξε τώρα το φύλλο σφολιάτας (35χ35), ρίξε μέσα τη γέμιση να καλύψει όλο το φύλλο και άρχισε να γυρνάς σε ρολό. Μην ξεχνάς να βάζεις λίγο νεράκι για να κολλήσει το φύλλο.
4)Τέλος, χτύπα ένα αυγό με λίγο γάλα και άλειψε με το μείγμα τη σφολιάτα από έξω. 5. Αυτό ήταν! Ψήσε το σφολιατορολό στους 180ο C μέχρι να ροδίσει καλά, κόψε το σε φέτες και σερβίρεις.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
400 γρ. αλλαντικά κομμένα σε μικρά ζάρια
300 γρ. τυριά κίτρινα τριμμένα
150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
150 γρ. κέτσαπ Hellmann's
150 γρ. μουστάρδα Hellmann's Mild
1 μέτρια ντομάτα ψιλοκομμένη
1 αυγο
Λίγο βασιλικό ξερό
Αλάτι και πιπέρι
Πηγή: cookoo.gr