Κρουασανάκια με τονοσαλάτα

Ιούνιος 16, 2014

Εκτέλεση:
Πάρε ένα μπολ και ανακάτεψε τον τόνο μαζί με το χυμό μοσχολέμονου, τις πιπεριές, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, το τουρσί και το σέλερι. Στη συνέχεια ρίξε το ξύσμα του μοσχολέμονου, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και τη μαγιονέζα
2 Αφού ανακατέψεις καλά το μείγμα, πάρε τα κρουασανάκια, κόψε τα στη μέση και άρχισε να τα γεμίζεις με την τονοσαλάτα. Τόσο απλά!

Υλικά:
15-20 κρουασανάκια έτοιμα βουτύρου
1 τόνο σε νερό (500 γρ.) καλά στραγγισμένο
3 κ.σ. χυμό μοσχολέμονου και το ξύσμα του
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μαϊντανό η άνηθο
2 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 ψιλοκομένα αγγουράκια τουρσί
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.γ. ζάχαρη
3-4 κουταλιές μαγιονέζα Hellmann's light

Πηγή: cookoo.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot