Στην πρωινή μας εξόρμηση επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τις προετοιμασίες που γίνονται για το τριήμερο.
Η παραδοσιακή λαγάνα δεσπόζει στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και για το λόγο επισκεφτήκαμε τον φίλο Γιώργο Μαίρη, ο οποίος μας είπε ορισμένα από τα μυστικά για την παρασκευή της, καθώς και για τα νηστίσιμα γλυκά της Σαρακοστής.
Βέβαια, όταν επισκέφτεσαι ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό των κλασσικών γλυκών, τα οποία και φωτογραφίσαμε.
Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνομιλία μας με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Κως.
Καλή Σαρακοστή σε όλους !!!