Ώρα για ψαράκι: Πανεύκολο και λαχταριστό φιλέτο γλώσσας με μουστάρδα!

Ιούλιος 03, 2014
Μια νόστιμη, γρήγορη και υγιεινή συνταγή με ψάρι!
 
Αν δεν φας ψάρι το καλοκαιράκι, τότε πότε; Εντάξει, κανονικά πρέπει όλο το χρόνο, μη σας πούμε κάθε εβδομάδα, όσο να πεις όμως το καλοκαίρι το τραβάει περισσότερο η διάθεση. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς μια τέλεια συνταγή για γλώσσες, που θα αγαπήσουν ακόμα και αυτοί που ακούν «ψάρι» και τρέχουν να κρυφτούν. Εύκολη, απλή, πεντανόστιμη.

Υλικά:
2 φιλέτα γλώσσας
3 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ τρίμμα φρυγανιάς
1 κ.γ πιπέρι
2 κ.σ μουστάρδα

Εκτέλεση:
1. Ξεκινάτε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180C.
2. Στη συνέχεια, λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ με την μία κουταλιά λάδι και τοποθετείτε μέσα τα φιλέτα.
3. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, τις 2 κουταλιές λάδι, το τρίμμα φρυγανιάς και το πιπέρι. Απλώνετε το μείγμα πάνω στα φιλέτα.
4. Ψήνετε για 15 λεπτά το πολύ, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο σας (ελέγχετε κάθε τόσο για να μην σας στεγνώσει).

Πηγή: queen.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot