Χοιρινές μπουκιές με σάλτσα κάρυ, πράσινο μήλο και ανανά

Νοέμβριος 06, 2014
Χοιρινές μπουκιές με σάλτσα κάρυ, πράσινο μήλο και ανανά


Εκτέλεση:

 Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού και όλα τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30΄.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλη την ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο σε ένα βαθύ σκεύος και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά.
Αλευρώνουμε το μαριναρισμένο χοιρινό και το σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και φρούτα και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν τα λαχανικά και τα φρούτα.
Προσθέτουμε τον «Σπιτικό» ζωμό βοδινού και συμπληρώνουμε με το γάλα καρύδας.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου χυλώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι ή με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.

Υλικά για 4 άτομα:
800 γρ. χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 ζωμός βοδινού «Σπιτικός» Knorr
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
½ πιπεριά πράσινη και ½ κόκκινη ψιλοκομμένες
½ κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
3 κουτ. σούπας φρεσκοτριμμένο καρότο
400 ml γάλα καρύδας
2 κουτ. σούπας κάρυ τριμμένο
½ κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μήλο πράσινο ψιλοκομμένο με τη φλούδα του
4 φέτες ανανά ψιλοκομμένες
Ανάλογο πιπέρι και αλάτι
 
flora.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot