Ισορροπούμε τη φράουλα παράλληλα με τον πάγκο κοπής και κόβουμε την κορυφή της.
Κρατώντας την με τον ίδιο τρόπο, κόβουμε κι ένα μικρό μέρος από την κάτω πλευρά της φράουλας έτσι ώστε να μπορεί να σταθεί όρθια. Δεν πρέπει να κόψουμε πολύ ωστόσο, για να μην δημιουργηθεί τρύπα.
Χρησιμοποιώντας το ειδικό κουτάλι βγάζουμε την «ψίχα» από τις φράουλες. Τις βάζουμε όλες σε ένα ταψί και τις στεγνώνουμε λίγο με μια χαρτοπετσέτα.
Ανακατεύουμε τη σκόνη ζελέ με 180ml βραστό νερό και ανακατεύουμε για 2 λεπτά μέχρι να διαλυθεί πλήρως.
Προσθέτουμε την τεκίλα και το cointreau στο μείγμα ζελέ.
Χρησιμοποιώντας ένα χωνί, χύνουμε το μείγμα ζελέ μέσα στις φράουλες. Τις γεμίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί το ζελέ συρρικνώνεται όταν στερεοποιείται.
Το βάζουμε στο ψυγείο για τέσσερις ώρες ή μέχρι να πήξει.
Ρίχνουμε σε ένα πιάτο ζάχαρη και ξύσμα λάιμ.
Κόβουμε τα λάιμ σε λεπτές φέτες.
Βρέχουμε τις άκρες των φραουλών με νερό ή λάιμ, τις βουτάμε στο μείγμα ζάχαρης και γαρνίρουμε με τις φέτες λάιμ.
Πίνουμε-τρώμε!
Πηγή: athensvoice.gr