Μία αυθεντικά ιταλική μακαρονάδα με τη βούλα.
Υλικά:
150 γρ. μπέικον χοντροκομμένο
1 ποτηράκι κρασί
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
1 σπιτική τομάτα Pummaro
2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
Εκτέλεση:
1Σόταρε το κρεμμύδι με το μπέικον στο ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε το σκόρδο και σβήσε με κρασί.
2Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη σπιτική τομάτα Pummaro και άφησε τη σάλτσα να βράσει. Για περισσότερη γεύση, βάλε 2 κουταλιές Bιτάμ Culinesse.
3Παράλληλα, ετοίμασε τα ζυμαρικά ώστε να είναι aldente και σούρωσέ τα.
4Ρίξε τα φουσίλι στη σάλτσα, ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
cookoo.gr