Και αν βαρεθήκατε την κλασική εκδοχή του σνίτσελ στο τηγάνι, εμείς είμαστε εδώ, δοκίμασε το στην κατσαρόλα με πράσα και στοίχημα θα το φτιάχνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα!
Εκτέλεση:
1)Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρέας και τα κρεμμύδια με το Βιτάμ. Όταν σoταρισθούν σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε το φαγητό 1/2 ώρα περίπου.
2)Προσθέτετε τα πράσα, σβήνετε με το κρασί, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το φαγητό σε σιγανή φωτιά 45’ περίπου. 5’ πριν αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, διαλύετε τη μουστάρδα και την προσθέτετε στην κατσαρόλα. Σερβίρετε το φαγητό με ρύζι πιλάφι.
Υλικά:
1 κουταλάκι μουστάρδα Ηellmann's Μild
1 κιλό σνίτσελ
150γρ Βιτάμ Soft
2 τριμμένα κρεμμύδια
αλάτι-πιπέρι
1 ποτηράκι κρασί λευκό
1 1/2 κιλό πράσα
vitam.gr