Όλοι αγαπάμε τα φαγητά που έχουν γεύσεις και μυρωδιές από μπαχαρικά, τα οποία μάλιστα πολλές φορές δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε στο φαγητό. Για να το πετύχουμε όμως αυτό στη μαγειρική μας, θα πρέπει να ξέρουμε και το κατάλληλο timing ώστε το φαγητό μας να βγει μυρωδάτο, πικάντικο και πεντανόστιμο. Η σωστή ώρα, λοιπόν, για να ρίξεις τα μπαχαρικά και τα καρυκεύματα όταν μαγειρεύεις ,είναι η ώρα που καις το λάδι στο σοτάρισμα. Με τον τρόπο αυτό, όλες οι γεύσεις και οι μυρωδιές του κάθε φαγητού θα αναδειχθούν όπως τους αξίζει κι εσύ θα παρουσιάσεις ένα εντυπωσιακό και λαχταριστό πιάτο.
Πηγή: queen.gr