Μαγειρεύουμε σολομό με βότκα!

Μάρτιος 03, 2016

Μια συνταγή νόστιμη και… μεθυστική!

Υλικά:
500 γραμμάρια σολομό
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια παρμεζάνα
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σφηνοπότηρο βότκα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον σολομό για άλλο τόσο, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε την βότκα και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί εντελώς. Όταν αυτό γίνει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι αυτή να «δέσει», το αλάτι, το πιπέρι!
Μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζυμαρικά όπως πένες ή φιογκάκια!

thatslife.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot