Κάνεις διατροφή; Δοκίμασε τα μπισκότα διαίτης

Ιούνιος 07, 2014

Εκτέλεση:
Χτύπα στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα, όταν αφρατέψει το μείγμα, πρόσθεσε το αυγό και μετά ρίξε μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το αλεύρι και τελευταία, συνεχίζοντας πάντα το χτύπημα, την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.
Τύλιξε σε μεμβράνη τη ζύμη για τα μπισκότα διαίτης και βάλ’ τη στο ψυγείο για μισή ώρα, να συνέλθει από το χτύπημα.
Στη συνέχεια πλάσε κυκλικά και πλατιά μπισκότα, τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήσε τα μπισκότα διαίτης για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις πάνω-κάτω.

Υλικά:
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. μαργαρίνη
100 γρ. καστανή ζάχαρη
50 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας
1 αυγό
225 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ

Πηγή: cookoo.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot