Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας!

Σεπτέμβριος 05, 2015

Σήμερα επιλέγουμε το κάτι διαφορετικό, γλώσσα φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και καλή μας όρεξη!

Υλικά:
4 φιλέτα γλώσσας
2 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι
4 κ.σ μαργαρίνη ή βούτυρο
2 κ.σ μουστάρδα
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
λίγο αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Βάζουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα αφού πρώτα τα αλατίσουμε και αν είναι κατεψυγμένα, τα στεγνώσουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τα ψήνουμε 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Για τη σάλτσα, βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Σε 2-3 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τον άνηθο στη σάλτσα.
Περιχύνουμε τα φιλέτα και σερβίρουμε.

donna.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot