Τα μπισκότα μιράντα είναι από τα πιο αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας και κατάφεραν να συνδυάσουν την πλούσια γεύση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.
Η γεύση αυτή συνεχίζει να συνοδεύει το πρωινό των παιδιών, το κολατσιό τους στο σχολείο, αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες.
Τα μπισκότα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν και ως βάση για να φτιάξετε ένα γλυκό. Μπισκότα Μιράντα, κρέμα Γιώτης, γάλα και ζάχαρη τα βασικά σας υλικά για την προετοιμασία του γλυκίσματος. Παρακάτω ακολουθούν οι οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής: Γλυκό με μπισκότα και κρέμα.
Υλικά:
3 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όχι στιγμής) σε γεύσεις της αρεσκείας μας
1 πακέτο μπισκότα Μιράντα
Γάλα
Ζάχαρη
Σιρόπι σοκολάτας
Λίγο λικέρ κακάο
Νιφάδες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Ακολουθείτε τις οδηγίες που υπάρχουν στη συσκευασία για να φτιάξετε την κρέμα.
Βουτάτε τα μπισκότα σε γάλα αρωματισμένο με λίγο λικέρ και τα στρώνετε στη βάση μιας μεγάλης σαλατιέρας.
Ρίχνετε από πάνω λίγο σιρόπι σοκολάτας και μια στρώση κρέμας.
Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία και διακοσμείτε την τελική στρώση με νιφάδες σοκολάτας.
Αφήνετε το γλυκό για 2-3 ώρες στο ψυγείο.