Εκτέλεση:
Πριν κάνεις οτιδήποτε, προθέρμανε τον φούρνο στους 200ο C.
Αφού αλατίσεις το νερό, βάλτο να βράσει μαζί με τον σπιτικό ζωμό λαχανικών.
Στη συνέχεια, ζέστανε το λάδι.
σε ένα τηγάνι και αφού τσιγαρίσεις το κρεμμύδι πρόσθεσε και το κάρυ.
Ρίξε μέσα και το ρύζι, ανακάτεψε λίγο και πρόσθεσε και το νερό που είχες βράσει στην αρχή.
Αφού πάρει βράση, άδειασέ το σε ένα ταψάκι, σκέπασέ το και βάλτο στο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Το ασιατικό ρύζι με κάρυ είναι σχεδόν έτοιμο. Πρόσθεσε λίγο Flora soft με βούτυρο, ανακάτεψε καλά με ένα πιρούνι να αναμειχθεί καλά και όπως είναι έτσι ζεστό το σερβίρεις!
Υλικά:
400γρ. ρύζι μπασμάτι
1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 κούπας ηλιέλαιο
1 κουταλιά κάρυ
800 γρ. Νερό
2 μερίδες "Σπιτικό" ζωμό λαχανικών Knorr
50 γρ. Flora Soft με βούτυρο
2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Aλάτι
Πηγή: cookoo.gr