Trifle με μους γιαουρτιού

Ιανουάριος 02, 2018
Συστατικά
3 φέτες από τσουρέκι
χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. μέλι
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. καρύδια
100 γρ. φρέσκα μούρα
100 γρ. φρέσκα μύρτιλα
100 γρ. φρέσκες φράουλες
Μέθοδος Εκτέλεσης
Κόβουμε το τσουρέκι σε μικρά κομμάτια και τα μοιράζουμε σε τέσσερα ποτήρια.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον χυμό από το πορτοκάλι και το μέλι για να φτιάξουμε ένα σιρόπι. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
Μοιράζουμε το σιρόπι σε κάθε ποτήρι.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από το πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε μία μους γιαουρτιού.
Βάζουμε από 2-3 κ.σ. από τη μους σε κάθε ποτήρι.
Προσθέτουμε τα καρύδια και τα μούρα.
Καλύπτουμε με τη μους γιαουρτιού και επιπλέον μούρα.
Σερβίρουμε με φύλλα δυόσμου.
ttps://akispetretzikis.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot