Υλικά Συνταγής
4 κ.σ. λάδι
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη
100 γραμμ. ασπρομανίταρα
4 ντομάτες ώριμες
6 αυγά
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και τα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες. Τα αφήνουμε στη φωτιά όση ώρα χρειάζεται, μέχρι να μαραθούν.
2. Αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια από τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε. Τις ρίχνουμε κι αυτές στο τηγάνι, σκεπάζουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10′, μέχρι να πιει τα υγρά της.
3. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε, μέχρι να πήξουν και σερβίρουμε.
Argiro.gr