Λαζανάκι με σολομό

Δεκέμβριος 31, 2017
Δεν υπάρχει ιδανικότερη μακαρονάδα και για ένα πιο επίσημο τραπέζι, από τα λαζάνια με σολομό. Θα τη φτιάξετε με λαζανάκι  και θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Υλικά
500γρ. Λαζανάκι 
300γρ. καπνιστό σολομό Νορβηγίας
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
250ml κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
λίγο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Βράζετε τα ζυμαρικά al dente.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αλατίζετε προσεκτικά. Ανακατεύετε και ρίχνετε και τα ζυμαρικά.
Προσθέτετε και τις φέτες του σολομού. Ανακατεύετε προσεκτικά για να μην διαλυθούν.
Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Tips
Προαιρετικά, μπορείτε να κρατήσετε μια φέτα σολομό, να την κόψετε σε λωρίδες και να τις τυλίξετε στο τέλος σαν «τριανταφυλλάκια» για να διακοσμήσετε τα πιάτα σας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot