Dip από καραμελωμένα κρεμμύδια και κρέμα τυριού

Ιανουάριος 16, 2016

Ένα διαφορετικό dip από καραμελωμένα κρεμμύδια που μπορείς να το προσφέρεις μέχρι να σερβίρεις το κυρίως πιάτο, μαζί με μπρουσκέτες ή ζεστό ψωμί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αρέσει τους καλεσμένους σου για αυτό σημείωσε τα υλικά και στο επόμενο τραπέζι βάλτο πολύ ψηλά στη λίστα με τα πιάτα που θα ετοιμάσεις!

Υλικά:
4 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
150 ml ξινή κρέμα
280 γραμμάρια τυρί κρέμα
1/4 κουτάλι του γλυκού ξίδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι λιώσε το βούτυρο μαζί με το λάδι. Μέχρι να ζεσταθούν τα δυο υλικά κόψε τα κρεμμύδια σε μισοφέγγαρα και μόλις το βούτυρο λιώσει τσιγάρισε τα κρεμμύδια για να μαλακώσουν.
Συμπλήρωσε το ξίδι και αφού ανακατέψεις, άφησε το τηγάνι στην άκρη για να κρυώσουν τα κρεμμύδια.
Σε ένα μπολ ανακάτεψε πολύ καλά τη ξινή κρέμα με την κρέμα τυριού. Πρόσθεσε τα κρεμμύδια με αλάτι και πιπέρι και αφού ανακατέψεις σέρβιρε!

Καλή απόλαυση!

marrymarry.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot