Ποιο είναι το νούμερο ένα αφέψημα παγκοσμίως; Μα φυσικά η κοκακόλα. Χρησιμοποιείται παντού. Για κάποιους μερακλήδες ακόμα και στη μαγειρική.
Ο Πέπερτον, ο τύπος που μας χάρισε το μεγαλύτερο δώρο μετά το σουβλάκι, θα μπορούσε κάλλιστα να αγιοποιηθεί και να τον τιμούμε μια μέρα το χρόνο καταναλώνοντας άφθονη κοακόλα.
Υπάρχουν άνθρωποι που απλώς την πίνουν αραιά και που, αλλά υπάρχουν και αυτοί που χωρίς νερό μπορούν χωρίς κοακόλα όχι. Αυτή είναι η μία μεγάλη αγάπη. Η άλλη μεγάλη αγάπη, που την είχαμε όταν ήμασταν πιτσιρίκια, ήταν τα ζελεδάκι με γεύσεις. Και επειδή από μικρά είχαμε εμφυσήσει τη φιλοσοφία, εννοείται πως τα ζελεδάκια κοακόλας ήταν αυτά που παίρναμε και που γίνονταν ανάρπαστα στο κυλικείο.
Ένας Κινέζος αποφάσισε να κάνει κάτι μεγαλειώδες: να φτιάξει το μεγαλύτερο ζελεδάκι κοακόλας που έχουμε δει. Μη φανταστείτε κανένα τέρας. Απλώς με την διαδικασία που ακολούθησε τίμησε πλήρως το αγαπημένο μας ποτό. Στο τέλος είχε ένα μεγάλο ζελεδάκι σε σχήμα μπουκαλιού κοακόλας και με κάποιο τρόπο κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να κάνει πάνω από 10 εκατ. views.