Το ΚΕΚ Γεννηματάς σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων διοργανώνει στην Κω ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (lactose & gluten free).
Το σεμινάριο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης (εστιάτορες, μάγειρες, βοηθούς μαγείρων κ.α) έχοντας στόχο την παρουσίαση συνταγών για άτομα που έχουν προβλήματα δυσανεξίας στη λακτόζη ή στη γλουτένη συμπληρώνοντας τα μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων.
Το διήμερο σεμινάριο εντάσσεται στο έργο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ στο Νομό Δωδεκανήσου, είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ώρες 10:00-2:00 στο εστιατόριο AVANTI, Βασ.Γεωργίου 4 Κως.
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα στη σελίδα
του έργου www.katartisi-pnai.gr