Σπιτική μερέντα

Απρίλιος 13, 2018
Διατηρείται στο ψυγείο και την εμπιστεύεσαι γιατί την έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου και με υλικά που εμπιστεύεσαι.
Υλικά
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150γρ. βούτυρο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
4 κουτ. σούπας κακάο σκόνη (κοσκινισμένο)
1 φλιτζάνι φουντούκια, τριμμένα σε σκόνη στο μούλτι
Διαδικασία
Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο με την κουβερτούρα.
Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο.
Προσθέτετε την κουβερτούρα και τα φουντούκια και ανακατεύετε καλά.
Tips
Αν την έχετε στο ψυγείο, βγάλτε την μισή ώρα πριν την καταναλώσετε ή περάστε την ελάχιστα από το φούρνο μικροκυμάτων για να ξαναβρεί τη βελούδινη υφή και τα αρώματά της.
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot