Η εποχή προστάζει γρήγορα πιάτα, με πολλά αρώματα και υπέροχη γεύση! Μπαίνοντας, λοιπόν, στη λογική των συνταγών άψε-σβήσε, ανακαλύψαμε αυτή που θέλει το ψωμί ψητό και αλειμμένο με σάλτσα πέστο. Μην ξεχάσεις να βάλεις και τη μοτσαρέλα με τα ντοματίνια σου!
Υλικά:
1 φραντζόλα ψωμί (κατά προτίμηση μπαγκέτα)
1/3 φλιτζ. πέστο βασιλικού
750 γραμμ. τυρί μοτσαρέλα χοντροτριμμένο
Ντοματίνια
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη φραντζόλα μας στη μέση κατά μήκος. Απλώνουμε την πέστο και πασπαλίζουμε με τυρί. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, βάζουμε τις δύο φραντζολίτσες και ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας μας για 10-15 λεπτά.
Πέντε λεπτά, πριν κλείσουμε το φούρνο και αφού το τυρί έχει λιώσει, κόβουμε και βάζουμε και τα ντοματίνια. Σερβίρουμε αμέσως!
koolnews.gr