Χίλια μύδια κύματα με μουστάρδα..
Εκτέλεση:
1)Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μύδια μαζί με την πιπεριά.
2)Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα έως ότου πάρουν χρώμα Προσθέτουμε ½ ποτήρι του κρασιού νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμά τους Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε έως ότου αρχίζει να δέσει η σάλτσα.
3)Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το μαγείρεμα έως ότου η φέτα να λιώσει ελαφρά.
4)Tip : μπορούμε να σβήσουμε με ούζο για περισσότερα αρώματα καθώς και να προσθέσουμε και λίγο μπούκοβο.
5)Η πιπεριά που χρησιμοποιούμε να είναι κέρατο για πιο πικάντικη γεύση.
Υλικά για 2 άτομα:
3-4 κουτ. σούπας μουστάρδα
200 γρ. ψίχα μύδια
4 τομάτες
100 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
hellmans.gr