Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γ. Πάππου για την αγορά της Δωδεκανήσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιανουάριος 19, 2016
Με βαρύ τίμημα πολλών δισεκατομμυρίων σε απολεσθείσα κερδοφορία πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας την κρίση των τελευταίων έξι ετών στην Ελλάδα.
Η δραματική συρρίκνωση των κερδών όσων επιχειρήσεων παραμένουν έστω και οριακά κερδοφόρες, αλλά και η μεγάλη αύξηση των ζημιών στις υπόλοιπες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν σε λειτουργία, αποκτά πρωτόγνωρες παγκοσμίως διαστάσεις, χωρίς να συνυπολογίζονται οι δευτερογενείς επιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στο εισόδημα των νοικοκυριών, την απασχόληση αλλά και τα φορολογικά έσοδα του Δημοσίου. 

Με όποιο μέτρο, δείγμα ή ανάλυση και αν υπολογίσει κανείς τις επιπτώσεις της κρίσης στην κερδοφορία των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. 

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην αγορά της Δωδεκανήσου, μιλώντας στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ και τον Κλεάνθη Λοΐζο, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. 
Μια νέα πρωτοπόρα στρατηγική προωθούν οι τοπικοί φορείς της Ρόδου, και συγκεκριμένα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου. Στόχος τους είναι να αναπτύξουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη συλλογικά και προς όφελος όλων. Μάλιστα μετα την υπογραφή του σχετικού συμφώνου, οι φορείς προχώρησαν στην σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου. 
tvkosmos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot