Η αγαπημένη παραδοσιακή Πασχαλινή μαγειρίτσα που φτιάχνουν στην Πάρο. Η καλύτερη συνταγή για την παραμονή του Πάσχα, με όλα τα μυστικά επιτυχίας! ΕκτέλεσηΞεκινάμε τη συνταγή…
Ελιές πράσινες, πιπεριές, ρίγανη, νοστιμεύουν ακόμη περισσότερο τα ατομικά αυτά ψωμάκια. Γίνονται η τέλεια συνοδεία φέτας!Τα ατομικά ελαιόψωμα είναι μία υπέροχη πρόταση για όσους νηστεύουν,…
Μπορεί να είθισται να τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου, αλλά γνωρίζεις το γιατί; Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής μόνο δύο φορές επιτρέπεται το ψάρι.…
Το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ας γνωρίσουμε αναλυτικότερα την…